Jeesuksesta laulan, Jeesuksesta vaan, jolta syyni suuret, anteeks sain ja saan. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa. Luuk. 21:33.Voit täysin varmasti luottaa Jeesuksen sanaan.

Luuk. 15:11-32 Jeesus kertoo tuhlaaja pojasta, joka päätti lähteä kotiin. Kun isä näki hänet kaukaa, juoksi hän häntä vastaan ja lankesi hänen kaulaansa ja suuteli häntä hellästi.

Joh. 8:3-11 kertoo meille langenneesta naisesta. Silloin kirjanoppineet ja fariseukset toivat hänen luoksensa, aviorikoksesta kiinni otetun naisen, asettivat hänet keskelle ja sanoivat Jeesukselle. Opettaja, tämä nainen on tavattu itse teosta, aviorikosta tekemästä. Ja Mooses on laissa antanut meille käskyn, että TUOMMOISET on kivitettävä. Mitäs sinä sanot?  Niin… minä vain ihmettelen, mihin ne miehen jättivät. Mutta, sen he sanoivat kiusaten häntä, päästäkseen häntä syyttämään. Silloin Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan. Mutta kun he yhä edelleen kysyivät häneltä, ojensi hän itsensä ja sanoi heille. Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä. Ja taas hän kumartui alas ja kirjoitti maahan. Kun he tämän kuulivat ja heidän omatuntonsa todisti heidät syyllisiksi, menivät he pois, toinen toisensa perästä, vanhimmasta alkaen viimeiseen asti. Ja siihen jäi ainoastaan Jeesus sekä nainen, joka seisoi hänen edessään. Ja kun Jeesus ojensi itsensä, eikä nähnyt ketään muuta kun naisen, sanoi hän hänelle. Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut. Hän vastasi, Herra, ei kukaan. Niin Jeesus sanoi hänelle. En minäkään sinua tuomitse, mene äläkä tästedes enää syntiä tee. Jeesus armahtaa syntisiä ihmisiä. Jeesus herätti myös Lasaruksen kuolleista, vaikka hän oli ollut haudassa jo neljättä päivää. Siinä luvussa on uuden testamentin  lyhin jae. Ja Jeesus itki. Kysynpä samalla, mikä on Raamatun lyhin jae? Se löytyy 2 mooseksen kirjan 20:13 Älä tapa.

Sinun kannattaisi lukea Johanneksen evankeliumi 14,15,16,17.luku.  Niissä on Jeesuksen hyvää opetusta. Minulla olisi vielä yksi asia. Se löytyy evankeliumi Luukkaan mukaan ja 23 luku. Kun Jeesus naulittiin ristille ja kaksi pahantekijää, toinen oikealle ja toinen vasemmalle puolelle. Hallitusmiehet ja sotamiehet pilkkasivat Jeesusta. Niin toinen pahantekijöistä, jotka siinä riippuivat herjasi häntä. Etkö sinä ole  Kristus. Auta itseäsi ja meitä. Mutta toinen vastasi ja nuhteli häntä sanoen. Etkö sinä edes pelkää Jumalaa, sinä joka olet saman rangaistuksen alainen. Me tosin kärsimme oikeuden mukaan, sillä me saamme, mitä meidän tekomme ansaitsevat, mutta tämä ei ole mitään pahaa tehnyt. Ja hän sanoi. Jeesus muista minua, kun tulet valtakuntaasi. Niin Jeesus sanoi hänelle. Totisesti minä sanon sinulle, tänä päivänä pitää sinun oleman, minun kanssani paratiisissa. Ajatella, mies riippuu ristillä ja vain 6 sanaa Jeesukselle ja sitten siirrytään paratiisiin, Jeesuksen kanssa.

Kyllä Jeesus on ihmeellinen auttaja. Voit luottaa täysin Jeesukseen, että Hän vie sinut taivaaseen, kun vain käännyt Hänen puoleen ja pyydät päästä taivaaseen. Ihana Jeesus.

 

Jumalan runsasta siunausta aivan kaikille.

Veikko Liukkonen