”Vain yksin Jeesus Hän mulle riittävi. Vain Hänen luonaan tyynyy syömmeni”

Silloin tuli hänen luoksensa eräs kirjanoppinut ja kysyi häneltä. Mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä? Jeesus vastasi. Esimmäinen on tämä.” Kuule Israel;  Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa ; ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi”. Toinen on tämä. Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Ei ole mitään käskyä suurempaa, kuin nämä. Kun Jeesus paransi sairaita tai herätti kuolleita. Hän usein sanoi, älkää kertoko tästä kenellekkään. Mar: 5:39 Lapsi ei ole kuollut, vaan hän nukkuu. Ja Hän tarttui lapsen käteen ja sanoi hänelle, Talita kuum. Se on kännettynä, tyttö, minä sanon sinulle, nouse ja heti tyttö nousi ja käveli, sillä hän oli kaksitoista vuotias. Ja he joutuivat suuren hämmästyksen valtaan ja hän kielsi ankarasti  heitä antamasta tietoa tästä. Ja käski antaa tytölle syötävää.

Samoin myöskin Lasaruksen kohdalla. Sitten hän sanoi heille. Ystävämme Lasarus nukkuu, mutta minä menen herättämään hänet unesta. No, kyllä Jeesus myöhemmin sanoi , kun Lasarus neljä päivää oli ollut haudassa, että Lasarus on kuollut. Sitten Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista. Mutta ylipapit päättivät tappaa Lasaruksenkin, koska monet juutalaiset hänen tähtensä menivät sinne ja uskoivat Jeesukseen.

Joh:9 luku. Ei tämä tehnyt syntiä, eivätkä vanhempansa, vaan Jumalan tekojen piti tuleman hänessä julki. Sitten Jeesus paransi, tämän sokeana syntyneen miehen ja tämä todistaa. Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä, vaan joka on Jumalaa pelkääväinen ja tekee hänen tahtonsa, sitä hän kuulee. Jos hän ei olisi Jumalasta, ei hän voisi mitään tehdä. He vastasivat hänelle, sinä olet kokonaan synneissä syntynyt ja sinä tahdot opettaa meitä. Ja he ajoivat hänet ulos. Kyllä minä uskon enemmän Jeesuksen sanaan, kuin fariseusten. Jeesushan sanoi, ei tämä syntiä tehnyt………

Joh: 14:6 Jeesus sanoi hänelle,ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. Jeesuksen kautta meillä on pääsy taivaan valtakuntaan.

Jumala kaikkia siunatkoon.

Veikko Likkonen