Jeesus Kristus on Herra. Läpi kuoleman kulkeut. Hän on kuningas.

Moni ei usko Jeesukseen, mutta me uskomme, että Hän kuoli ristillä, että meillä, jotka uskomme, olisi iankaikkinen elämä, Hänen kanssaan.

Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa. Ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi, eikä ruoste raiskaa, ja missä eivät varkaat murtaudu sisään. Eivätkä varasta. Sillä, missä sinun aarteesi on ,siellä on myöskin sinun sydämesi.

Älä mene eteenpäin, sillä ei täällä kukaan, liian kauan kestä. Jokaisella on määräaikansa, mutta Jumala antaa kyllä voimia, matkan tekoon. Ja Hänen kätensä on kyllä voimakas, auttamaan jokaista ihmistä.

Rukoilen vielä seurakunnan puolesta. Sillä niin kuin salama, leimahtaa idästä ja näkyy länteen. Niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää, ettekä hetkeä. Herra on auttanut kaikessa. Seurakunnassa ei ole paimenta tällä hetkellä, mutta Jumala kyllä auttaa omiaan, uskon hengessä.  Hän sanoi, mikä ihmiselle on mahdotonta, se on Jumalalle mahdollista. Minä olen ovi, jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu. Jeesus sanoi hänelle, minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän tykö, muutoin kun minun kauttani. Elämä on ihmeellistä, mutta Jeesus auttaa omiaan, kaikissa tilanteissa.

Jumalan sanan suurta siunausta seurakunnalle. Hän voi auttaa. Juamala kaikkia siunatkoon ja auttakoon, joka hetkessä. Jumalan siunausta kaikille. Herra toimii sinun parhaaksesi.

 

Veikko Liukkonen