Jeesus on ihmeellinen.Hän vie meidät kerran taivaan kotiin.Taidan laittaa tähän yhden laulun.

1 Soi veren voittolaulu Golgatan kummulla. Kun Jeesus ristinpuulla kukisti kuoleman.Näin aukes taivaan ukset mulle kurjalle.Sain täyden armahduksen,veressä Jeesuksen.

2 On veren voittolaulu maan päällä ihanin.Mut taivaan asunnoissa se soi viel kauniimmin.Se kertoo ristin tiestä Jeesuksen rakkahan.Ja kruunaa ristin miestä,Karitsaa Jumalan.

3 Sai sydän uuden laulun juurella ristin puun.Ja varman taivastoivon elämään tuhottuun.Soi ikikiitos sulle kun kuolit eestäni.

Ja armos kalliolle mun nostit rakkahin.

Vain Jeesuksen sovinto veri pois pyyhkii meidän syntimme.Ja sillloin taivaan ovet aukee meille syntisille.On ihanaa rakastaa Jeesusta sydämestämme.Meidän pitää rakastaa myös toisiamme,silloin meidät tunnetaan Juamalan lapsiksi.Ei kukaan täällä kestä yksin ollessa. Vain Jeesus turvan antaa. Jeesus ompi suuri myös sairauksien hoidossa.Näin Hänen käsivarsilleen jään,Hänen hoitoonsa.En tiedä mitään suurempaa täällä maailmassa,kuin olla Hänen hoidossa.Jeesus vie minut kerran taivaaseen.Hän myöskin sinua siunaa.Luota vain hänen armoonsa, niin saat kerran olla taivaassa, häntä kiittäen,ja laulaa Hänen kunniaansa,iäti veisaten.Hän pitää meistä huolen.Herra voi sinut parantaa ja vie sinut taivaan kotiin,niinkuin minutkin. Mikäpä sen ihanampaa.

Jumalan siunausta kaikille.

 

Veikko Liukkonen