Jes. 9:5 Tässä raamatun kohdassa Jesaja kirjoittaa, että Jeesuksen nimi on Ihmeellinen neuvonastaja. Elämäämme voi tulla ongelmia ja solmuja ilman omaa syytämme tai olemme itse ne aiheuttaneet, mutta Jeesus pystyy antamaan neuvot kaikkiin kysymyksiin ja avaamaan neuvollaan jokaisen solmun ja ratkaisemaan ongelman.

Itsessämme olemme hyvin heikkoja, mutta miten ihana Jeesus on ja Hänen nimensä on Väkevä Jumala. Ja mitä heikompia me olemme itsessämme sitä väkevämpi Hän on. Hän pystyy olemaan meidän elämässämme. Juuri meidän heikkojen Jeesus on suuri, Väkevä Jumala.

Jeesuksen nimi on myös Iankaikkinen Isä. Me voimme Lähestyä Häntä rohkeasti ja pelkäämättä ja kutsua Häntä Abba Isä,”Abba Isi”. Hän on aina täydellinen,paljon parempi kuin yksikään maallinen isä. Hän on ehdottoman rakastava,täydellinen rakkaudessaan.

Ja vielä Jesaja kirjoittaa,että Jeesuksen nimi on Rauhanruhtinas. Näissä elämän ja ajan myrskyissä meillä on rauha sydämessä. Kun kaikkialla maailma pauhaa ja oma sydänkin pelkää, Hän antaa sydämeen oman rauhansa. Me olemme turvassa ja Hänen kämmenellään kaikissa olosuhteissa ja tilanteissa.

Kuinka ihana JEESUS ja Hänen nimensä onkaan!

Menkäämme rohkeasti eteenpäin Hänen nimessään!

Siunatkoon Jeesus sinun jokaisen tulevan kesäpäivän ja hetken.

Sinua siunaten Aune Hiltunen