Olen kovasti miettinyt ja myös rukoillut,voinko tästä aihealueesta kirjoitella.

Pari yötä sitten aukaisin raamatun ja se aukesi juuri siitä kohtaa joka on ollut sydämelläni 1 KOR.12:4 ja eteen päin.

Meidänkin srk.lle on Jumala hengenlahjoja antanut.

Eihän anna niitä ansion mukaan vaan armosta..kun niitä myös sanotaan armolahjoiksi."Henki jakaa itsekullekin niinkuin tahtoo"

4j Armolahjoja on erilaisia mutta Henki on sama! Vaikka nämä erilaiset lahjat ovat meille monille tuttuja,niin kehoitaiisin lukemaan tämän 12l vaikka kokonaan. 1kor 12:31 Tavoitelkaa innokkaasti parhaimpia armolahjoja..Sanassa myös sanotaan ,varsinkin profetoimisen armolahjaa! Henkeä älkää sammuttako ja profetoimista älkää halvesiko! Sanassa kehoitetaan ,,muut arvostelkoot ja pitäkää hyvänä mikä hyvää on!Sanan mukaan on se  arviointi,ei oman tuntemuksen mukaan.

MYÖS SE ETTÄ SRK.SSA TUNNEMME TOISIAMME,ei olisi riteeri olla käyttämättä esm.profetoimisen lahjaa."sydämen tuntia tietää, mikä hengen mieli on,se on elämä ja rauha " Uskon että Jumala tahtoo ,että käytämme näitä Jumalan antamia armolahjoja rohkeasti,lohdutuksena,kehoituksena ja rakentamisena toisillemme.

Nämä kolme aihetta, ovat raitiin esm profetian  sisältö!!Sielujemmevihollinen ja lihallisuus haluais estää ettei niitä käytettäis.

Ja kenenkäs kunnias niitä tulis meidän käyttää ,ei itsemme vaan JUMALAN!

SIUNAAN TEITÄ RAKKAAN HERRAMME KRISTUKSEN NIMESSÄ! ARMORIKASTA UUTTA VUOTTA 2023v.

NÄISTÄ ALUEISTA TOIVOISIN ENEMMÄN OPETUSTA SRK.SSA!

Auli Voutilainen