Joh.14:1-4 Älköön teidän sydämenne olko levoton.Uskokaa Jumalaan ja uskokaa myös minuun. Minun isäni kodissa on monta huonetta.Ellei niin olisi, sanoisinko teille,että menen valmistamaan teille sijaa.Vaikka minä menenkin valmistamaan teille sijaa, tulen takaisin ja otan teidät luokseni,että tekin olisitte siellä missä minä olen.

Ja minne minä menen,tien sinne te tiedätte.

Tuo ihanan lupauksen täyttyminen on erikoisen lähellä.Maailma myrskyää,ei ole rauhaa ei ole lepoa ihmiskunnalla.Monet pelkäävät,mitä huominen tuo tulessaan.Miten minun,miten tulevien sukupolvien käy. Sodan uhka on mielessä ja monet muut uhkat.

Jumalan sana rohkaisee.... Kun nämä alkavat tapahtua,rohkaiskaa mielenne,sillä teidän vapautuksenne hetki on lähellä Luuk.21:28....

On suurta armoa,että Jeesus on elämämme purjeessa. Turvallisena saamme matkaa tehhä,vaikka huoli joskus mieltä painaa. Me olemme Kaikkivaltiaan Jumalan huolenpidossa.

Erkki Voutilainen luki sunnuntaina 1Tess.4:13-18....Nuo jakeet kertovat suuresta tapahtumasta,joka on tulossa.Tuota päivää ei meille kerrota,mutta me odotamme tuota päivää. Lohduttakaa siis toisanne näillä sanoilla. Kohta uskomme muuttuu näkemiseksi...Pääsiäisen aikaa vietetään,ja tuo ristin sanoma kertoo meille,että Jeesus joka on suorittanut kaiken meidän puolestamme,on täynnä armoa ja rakkautta,myös totuutta.Meidän syntimme Hän kantoi Golgatalla. Se tuntuu päivänselvältä.

Mutta,että todellako,minunkinko syntini. Kelpaanko ? ...On vain todettava...kyllä...kelpaamme. Puuttenalaisina Jumalalle kelpaavina saahan matkaa jatkaa. Luottaa Jumalan armoon ja rakkauteen... Meille on ihana koti valmiina.

Pyhä Henki antakoon meille rohkeutta kulkea päivämatka kerrallaan kohti ihanaa määränpäätä Jeesuksen luona.

 

Vapaa olen armosta Herran,aivan vapaa olen veressä sun.Annoit valon,loistaa syömmeeni kerran.Löytää tien sain,eteen verisen puun.

Nöyrtyen saavun eteesi hapuillen yhä puoleesi,vapaaksi minut ostithan Golgatalla.Kahleista synnin maailman ostit mut lapseks Jumalan.Nyt sulle kiitosuhria näin tuoda saan.

Ristin alla katson uhria taivaan.Veri virtaili haavoista sun.Älä pelkää oli sanat nuo Herran. Katso uhri oonhan eestäsi sun.

Vapautettu alta kuoleman vallan.Armahdettu olen Golgatalla. Siksi katson yhä puoleesi Herra.Veriuhri oothan eestäni mun”

 

Aurinkoista siunattua kevättä ja pääsiäistä---Helena Surakka