Rauhan tervehdys rakkaat kotiseurakunnan jäsenet ja siunattua loppuvuotta 2015.Haluan kirjoittaa muutaman rivin tähän sytykkeeseen rohkaisuksi jokaista uskovaa varten.Ensinnäkin iloitsen siitä, mitä tänä armon vuonna Jeesus on Pyhän Henkensä kautta teissä jokaisessa tehnyt.Voisin sanoa, että voimme nähdä Jumalan armon ihan jokaisen jäsenen elämässä. Taisteluita on paljon ollut uskossamme tänä vuonna, mutta Herramme on vienyt asioita etiäpäin juuri ?sinun ja minun? elämässä. Moni on saanut kohdata Herraa ja tarttua lahjoillaan sirppiin ja työtehtäviin.Putkiremontti saatiin tehtyä ja sekin on kiitosaihe. Uskoontuloja ei tänä vuonna vielä ole tullut, mutta taivaan ovella on kovaa liikehdintää.Tarvitaan paljon esirukouksia ja kylvöä Herran sanoihin ja tekoihin ,niin alkaa ihmisiä pelastumaan. Uusi vuosi on alkamassa ja sekin sisältää haasteita ihan yksilöelämässä ja seurakunnassa. Rukoillaan Hengen sateita ja runsasta satoa uudelle vuodelle niin ,että saamme viettää uuden elämän syntymäjuhlia useasti ja myös kastejuhlia. Saakoon Pyhä Henki jakaa lisää armolahjoja käyttöön, ja rohkaisenkin sinua virittämään armolahjoja palavaksi! Anna palaa Herran tulen ja lahjojen.Suuri haaste on ,että Jumalan armo saa koskettaa taivaan rakkaudella jokaista uskoon tullutta, ja kasvattaa meitä enemmän Kristuksen kaltaiseksi!Ihana on armo ,joka sen vaikuttakoon! Lopuksi muutama sanan paikka rohkaisuksi.
1. Piet.2:2-5 Halataan sanan väärentämätöntä maitoa kuin vastasyntyneet lapset, että kasvaisimme sen kautta pelastukseen.Rakennutaan elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi Pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja ,jotka miellyttää Jeesusta.
Hebr. 13: 20-21 Rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen,meidän Herramme Jeesuksen, hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen,
mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta.

Saakoon Jeesus Herramme siunata sinua rakas ystävä!
Ollaan täynnä rakkautta toisiamme kohtaan ja siinä kasvakaamme!

Saarnaaja Harri Tiainen